Joaquim Calbó

Joaquim Calbó, bioquímic. Gestor de projectes científics al CRG (Centre de Regulació Genòmica). Tresorer de l’Asociación Ciencia en el Parlamento.

Compta amb experiència internacional en recerca i en gestió de la recerca. Actualment coordina l’àrea de projectes col•laboratius a l’oficina d’International and Scientific Affairs (ISA) del Centre de Regulació Genòmica (CRG). Des de l’any 2018, participa en la iniciativa Ciencia en el Parlamento, i des del 2020 n’és el tresorer.

És Llicenciat (1997) i Doctor (2002) en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Barcelona, Especialista en Gestió de la Qualitat i la Innovació (UOC, 2009), i Màster Universitari en Lideratge i Gestió de la Ciència i la Innovació per la Universitat Pompeu Fabra (2013).

Ha participat com Scientific Project Manager en la preparació i gestió de diversos projectes finançats per la Comissió Europea (FP7, H2020). Des del 2017, ha coordinat el llançament i consolidació de l’Alianza de Centros Severo Ochoa y Unidades María de Maeztu (SOMMa).
@Cienciamento