Simón Perera

Llicenciat en Biotecnologia i MSc en Antropologia Biològica. Director de desenvolupament de negoci a ProtoQSAR (química computacional, disseny i desenvolupament de fàrmacs, bioinformàtica estructural, toxicologia computacional). Doctorand per la UPF al Laboratori de Genòmica de la Individualitat, Institut de Biologia Evolutiva.
Prèviament ha estat project manager i business developer a Anaxomics (bioinformàtica, biologia de sistemes), professor associat a la UAB (departament d’Antropologia Biològica), responsable de projectes europeus i coordinador de Bioinformatics Barcelona (associació de entitats relacionades amb la bioinformàtica).
És secretari general de PRISMA “Ciència LGTBI+”, co-dirigeix l’esdeveniment de divulgació científica a Barcelona “BCNspiracy” i el projecte expositiu “Una Mirada LGTBI+”. És membre de les juntes directives de l’Asociación Española de Comunicación Científica (AEC2) i de l’Associació de Comunicadors de Biotecnologia (ComunicaCiencia). És membre de Ciencia en el Parlamento, de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, y de les associacions de divulgació científica “Hablando de Ciencia” y “Scenio”.