Premi Nat

Premi Nat 2019

Acte de Lliurament dels segons Premis Nat celebrada el 12 de juny de 2019.

La segona edició del Premi Nat va distingir la divulgadora científica africana, Elisabeth Rasekoala

Elisabeth Rasekoala, enginyera química i presidenta d’African Gong, va guanyar el Premi Nat per la seva lluita en favor de la diversitat, la inclusió sociocultural i de gènere en la divulgació, l’aprenentatge i la pràctica de la ciència a l’Àfrica.

Jorge Wagensberg, va rebre, a títol pòstum, la Menció d’Honor NAT per la seva tasca com a director del Museu de la Ciència, després Cosmocaixa, que va transformar en un referent del la museografia mundial.

L’Hble. Senyora Mariàngela Vilallonga, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya va fer el lliurament dels Premis Nat 2019. L’acte, va ser conduït per la periodista de TV3, Núria Solé, i la directora del Museu, Anna Omedes.

Seguidament va tenir lloc la conferència d’Elisabeth Rasekoala Comunicació científica i participació: potenciant la Transformació, la Inclusió Social i la Justícia Social en el segle XXI.

Més informació: https://museuciencies.cat/la-segona-edicio-del-premi-nat-distingeix-la-divulgadora-cientifica-africana-elisabeth-rasekoala/