Activitats educatives

Connectem amb…Bebès Animals

Us presentem el vídeo del projecte de proximitat “Connectem amb… Bebès Animals” del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquest any, un total de 8 grups classe de 1r i 2n de primària de l’IE La Mina, l’Escola Dovella, l’Escola Pere IV i l’Escola Catalònia han visitat l’exposició Bebès Animals. En aquestes visites hem investigat com juguen i què aprenen els animals a través del joc i hem descobert que és una eina molt important per aprendre habilitats i conductes que contribueixen al desenvolupament de l’autonomia. A través d’aquesta descoberta, des del museu hem plantejat l’encàrrec als grups participants: descobrir a què juguen les persones del seu voltant per, a partir d’aquesta investigació, crear el seus propis jocs i compartir-los amb els nens i nenes del seu voltant. El resultat final d’aquest projecte és, doncs, un conjunt de 8 jocs de taula que mostren les idees, aprenentatges i interessos de l’alumnat participant.

Crèdits:

Autors i autores dels jocs:
1r i 2n cursos de l’escola Dovella
2n A i 2n B de l’escola escola Pere IV
1r A i 1r B de l’escola La Mina
2n A i 2n B de l’escola Catalònia

Producció: Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Plantejament, gestió i coordinació del projecte: Departament d’Educació i Activitats del Museu de Ciències Naturals i Nusos

Col·laboració experta (treball amb els grups, plantejament, disseny i execució dels jocs): Lu2

Disseny gràfic de l’exposició: Petit Comité

Producció del vídeo: Kineina